Fixat och trixat

Hela kvällen har jag fixat och trixat med våran blogg! Resultatet blev såhär. Är inte riktigt klar än men det kommer mer!
Blev ett kort inlägg den här gången!
Gick till klockan 4 idag så jag orkade inte riktigt "klä upp" mig idag så det blev mina canada mjukisbyxor från Mässan på Horse show och sen Vitt linne och en svart mgtröja. Till det mina vita "paladium" och skinnjacka! :D
Nu ska jag kolla på film med min bror så vi hörs antagligen imorgon!
Lollo

Teori kurs!

Hello!
De blev inget Leja idag, de behövdes inte. Så jag kunde ängna HELA min eftermiddag åt att vara på Bulycke. Vilket kan vara grymt skönt ibland :)
Jag skötte Felix, som var lika grå som en elefant när han kom in från hagen, stod och borstade i ca 1 timme och då var han ändå inte ren!!
Men, i alla fall, ställvärdinnorna Felicia och Annelie var inte där idag, så Felicia sms:ade mig och bad mig hålla i deras Teori kurs på kvällen (Mellan 5-6) Så jag hade lite foderlära med några barn i en timme. Vilket faktiskt var jätte kul!
De fick lära sig lite om olika foder typer, sedan gick vi ut i stallet och jämförde alla hästarnas foderstarter.
------------------------------------------------
Imon ska jag i alla fall till Leja. De blir nog i paddocken, om manegen är dubbel bokad.
Hoppas inte att de är för mycket vatten i paddocken bara...
De blir säkert bra ändå :)
/Rebecka

Stan med Therese

Nu har jag kommit hem från stan. Fick hem ett par skor.
Nöjd Lollo!

School

Sitter på tyskan nu och skriver stödord tills på mitt prov på Onsdag. Hatar prov men har rätt hufsat bra betyg i Tyska så jag hoppas och tror det går bra. Efter skolan blir det in till Backaplan med Therese(Kompis),Mamma och Pappa för jag behöver ett par nya skor. Nu ska jag fortsätta jobba innan min lärare kommer och skäller! Idag är det första gången jag ser Hanna på 1,5 vecka tror jag det är! Längtar grymt mycket!!!<3 Love u bestie.
Dagens look. Ett par Jeans från Gina och en GANT tröja. Frisyren blev en fiskbensfläta. Lite sådär slapp måndag.
LOLLO

Hejdå Gbg horseshow...

Hej!
Tyvärr så har jag inte kunnat uppdatera då jag varit på Gbg horse show hela helgen.
Vårt internett har även kronglat, men ska försöka bättra mig.
I alla fall, idag så var jag på horse show från 9 till ca halv tre. Efter de åkte jag hem, åt lite snabbt och åkte sedan ut till Leja.
Annika (Lejas ägare) hade varit så snäll och mockat och fixat all mat, så allt jag behövde göra var att rida Leja och ta in dem. (Annika har ju tre hästar, Leja, Kate och Laura)
Jag tog in henne och borstade av henne ordentligt. Vi (Jag och mamma) var ensama i stallet, vilket jag tycker kan vara otroligt skönt.
Jag red i paddocken idag då jag inte orkade rida upp till manegen på Bulycke, plus att värdet var jätte fint.
Jag började med att skritta/trava och galoppera fram lite, sedan lite skänkel vikningar, och avslutade med en längre galopp.
Sedan fick mamma rida lite också, vilken tur att Leja är så snäll.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Så, min vecka, kommer nog se ut såhär:
Måndag - Skola 9.30 - 15.05  Sedan plugg och dans
Tisdag - Skola 08.00 - 14.50 Sedan upp till Bulycke och sköta Felix, sedan till Leja och mockat/mata alla tre hästar
Onsdag - Skola 08.35 - 14.15 Sedan upp till Leja och rida i manegen
Torsdag - Skola 08.00 - 15.05 Sedan upp till Leja och rida ut/paddocken (Beror på vädret)
Fredag - Skola 08.00 - 13.40 Sedan till Bulycke, Stallvärdinna jobb och sköta Felix och rida lektion
Lördag - Dans, mörjligen upp till Leja
Söndag - Knatte ridning (hjälpa till på Bulycke)
Vi hörs!
/Rebecka

Förmiddag och Eftermiddag

Åkte till stallet idag klockan 11,mötte upp Elin där och och så red vi ut(Ändrade planer). Först red vi till skogens gård och rejsade på ängen. Emil var galen och bockade och stegrade sig och jag vet inte vad men sådan är han :). Efter vi hade varit där så kom vi på varför inte gå upp till låkeberget. Jo så där red vi bland alla hus och längor och sen kom vi ner till vårdcentralen. Under den tiden skötte sig Emil fint lite små tittig på saker och ting. Men sen när vi kom till åkes hönökaka vid vägen fick han rå damp. Stackarn var jätterädd för lastbilarna och bussarna. Och sen så gick vi längst vägen vid Torslandakrysset osv. Men älskar han nästan mest av allting ändå!
Nu har jag gjort iordning mig för att fira min goa Pappa som fyller 50. Här kommer 2 bilder på kvällens look.
Hejs svejs!
LOLLO
Jeans/Ginatricot,Linne/Lindex,Kofta/Zara

Gårdagen och Nu

Gårdagen soenderades men min kära vänner, Vi var ute en stund och träffade alla andra vid Torslanda låg. Sen efer det så kom jag hem vid 12 på kvälle och la mig och kollade på film :) Och nu ligger jag här nyvaken och "fräsch"...
Så nu ska jag göra iordning mig för jag ska dra til min käraste Ponny Emil, blir la något dressyrpass i manegen. Älskar vädret ute!
Lollo

Hemma från Horse show

Nu har jag äntligen kommit hem. Är jättetrött som tusan! Åkte ju dit från klockan halv 12 imorse. haha såg nicolai stog med några tjejer och ratade på Mässan och så kollade jag på honom så glodde han på mig asmycket medd ett stort smile. DOG. Fick med mig lite grejer hem!
Ett par Canada mjukisbyxor-100 kr
Scabrak-100 kr
T shirt Justin bieber-120 kr
2 kg hästgodis-85 kr
Kingsland strumpor-100 kr
Monster strumpor till brorsan, som han alltid velat ha-20 kr
De va de, nu ska jag vila mina fötter och ben och huvud med en skål vindruvor och film framför mig!
Ha d
LOLLO

Nu drar jag till Göteborg horse show!

Byxor- Gina
Skjorta- Zara
Skinnjacka- Only
Vitt linne-H&M
Ciao, LOLLO

Bedtime!

Nu ligger jag i sängen och pratar skype med några goa kompisar! Förut var jag och sjöng för min sångcoach, gick hur bra som helst. Jag tog höga toner som jag aldrig skulle kunna tro att jag skulle kunna ta i hela mitt liv. Ialafall, imorgon blir det Horse show med bästisen frida! Är där hela dagen så ni som ser mig kom fram och säg hej! :D Aja nu ska jag kolla på film och lägga mig! :))

Dagen

Hej! Han inte blogga igår på kvällen för jag kom hem så sent. Igår var jag med på hoppkurs med Ninja. Det gick helt okej. Hon var lite i obalans på hindrerna och drog ofstast förbi dom men tillslut gick det jättebra!
Idag så ska jag först till skolan sen efter det ska jag gå och sjunga för min Vocal Coach(Sångoach). Hon hjälper mig med si och så i sången osv. Nu ska jag käka frukost men vi hörs lite senare, CHAO!
Emil i stallet¨
Emil i stallet
Lollo

Bla bla bla..dålig uppdatering...bla bla bla

Hej!
Ja, jag vet att jag inte har gjort några inlägg direkt. Men jag har suttit med en dum design/heder som inte vill fixa sig. Hur jag än försökte. Så till sist fick jag kalla in ett proffs! Nämligen min vän Josefin (Ingen blogg?).
Så nu är designen så gott som fixad, lite finlir här och där bara.
Tycks?
Ja, så till min dag då. De flesta tisdagar har jag både Felix och leja, plus att jag då mockar/fixar mat åt Kate och Laura, Lejas ägares två andra hästar. Så de kan lätt bli lite stressigt. Men idag så slapp jag de, var bara uppe på Bulycke och kunde ta de lugnt.
Pratade med lite gött folk och fixade lite extra fint hoss Felix (<3)
F.o.m nu ska de bli bättre uppdatering, tror jag!
Kolla gärna in länkarna längst ner oxå! Riktigt goa tjejer!
/Rebecka

Nu drar jag till stallet!

Lollo

Godmorgon!

Godmorgon alla! Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lärare ska komma in och börja lektionen. Sen går jag i skolan till klockan 2 idag(rätt soft).  Efter det blir det stallet. Har inte emil idag så det blir hoppkurs för Hanna :).
Det var allt för idag. Har ni några frågor eller något eller om ni undrar över något så ställ frågorna hör på bloggen eller i min hotmail. [email protected]
Adios
Lollo

Louise Hissar och Dissar

Hiss
Jag hissar Kingsland ridstrumpor! Något jag anvönder dagligen när jag rider. Domär jättebekväma strumpor med nylon som passar utmärkt at ha under ridstövlarna.

Diss
Något jag verkligen dissar är Pessoabett, jag hatar dom. Även om jag har ridit med det så tycker jag att det är obekvämt. Att jag red med det var inte att jag valde det utan det var en ridskolehäst. DISS DISS DISS
Lollo

Något jag Älskar!

Något jag verkligen älskar är Glass!! Är galen när det gäller just glass! Mjukglass,Strutglass, Isglass vilken som helst! <3 Kärlek till det här!



Lollo :)

Just nu

Hejsan!
Har precis kommit hem från stallet nu. Dagens ridpass blev uppe i manegen på Bulycke. Red lite cerbentiler,övergångar och bogen in. Sen kom min Älsklings "Amigo" Viktoria in och hjälpte mig lite, och sen mot slutet så tog vi några skutt över en sockerbit. Emil var jätteduktig och är supernöjd med honom. Åkte hem med ett leende på läpparna som sagt! Sitter nu snarare och äter mat :) Sen blir det bad. Här kommer en bild som jag tog nu och en på min Älskade Gangster!


Hörs ikväll där jag "Hissar och Dissar"
Cia så länge ;)

Math

Hej! Nu sitter jag i skoln och pluggar matte... Sen efter det blir de English och sen blir det stallet och rida pållen. Vet inte vad jag mer ska skriva om men på Torsdag ska jag på Göteborg horse show ialafall så ni som idär kanske ser mig! :)
Såhär ser jag ut idag
Chao! Lollo

Louise, bloggare nummer 2

Hej! Jag ska då berätta lite om mig själv. Jag heter Louise och är 15 år och ska fylla 16 i november. Tanken att börja med hästblogg var nog att jag har haft 4 bloggar innan som har handlat och mode och media och där hade jag inte så mycket att skriva om men då fick jag tanken nu i veckan att varför inte starta en hästblogg? Att hålla på med hästar är ju något jag gör nästan dagligen så varför inte? Jo tillbaka till mig själv. Jag själv är en snäll person som kan vara rätt envis och GALEN. Jag är sprallig och är aldrig utråkad. Jag är utåtriktad och jag vet vad mina mål är och när jag ska nå dom. Jag rider en c-ponny som heter Emil hamilton(Emil). Han står på ett stall som heter bua som ligger nära bulycke där jag också rider och tävlar. Emil är en svensk ridponny tror jag som är 15 år gammal precis som jag! Alltså född 1996. Han är världens mysigaste ponny som är klockren i dressyren men hatar att hoppa men vi jobbar med det. Han är världens goaste prins! Så det var lite om mig, hoppas ni vet lite mer detaljerat om oss nu!

Adios!
/Lollo

Introducing me!

Hej och välkomna till TeamVS!
Vi som driver bloggen heter Rebecka och Louise, och vi kommer blogga om vardags grejer,skolan men framför allt, hästar! Vi har båda medryttarhästar/ponnyer... bla bla bla.
Ja, nog om de, nu ska jag kanske berätta lite om mig själv. :)
Jag heter då Rebecka. Född 1998, fyller altså 14 i år, men fyller inte förrän i oktober :( Den 28:de för att vara exakt.
Jag rider på Bulycke ryttarförening i Torslanda, och har ridit där i ca.....8-9 år? Dock så är tre av de åren i USA. Just de, jag har bott i USA, mellan 2004/2005 och 2008 så bodde jag och min familj i New Jersy, USA.
Vad mer kan jag säga.....
Jo, jag har som sagt då en medryttarhäst. Ett halvblods sto vid namn Leja. Hon är väl kanske ca 1.60 och är född 1995 om jag inte minns helt fel. Hon är tyvärr t-märk(Triangel märkt). Hon tar dock ingen skada av de och kan ridas och tränas helt normalt.
Jag har inte ridit Leja så länge, utan började rida henne i november 2011. Hon är jätte snäll och en riktigt läromästare. Hon är dock lite bekväm av sig så man får verkligen jobba med henne.
Jag har inte lyckats få så mycket bilder på henne än, men här har ni två i alla fall. Dock kanske inte bästa kvalitén.
Så, jag har ju även en sköt häst på ridskolan. En c-ponny valack som heter Felix.
Han tar nog upp mer än 75% av mitt hjärta. Jag trodde inte att man kunde älska en ridskole ponny så mycket, men där hade jag fel! Felix är en korsnings ponny född 1993. Han är då rätt så gamal....
Jag är just nu på gränsen till för lång på honom, jag kan fortfarande rida honom, men beroende på hur mycket jag växer så.... ja, ni fattar.
Jag har skött Felix i snart 4 år, och jag ska säga, att surare,vresigare och underbarare ponny får man leta efter. Han har stått på ridskolan länge och vet hur han ska göra för att skrämma bort barnen. Men jag älskar honom ändå <3
Honom har jag s'kert 5000000 bilder på, här får ni några :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Så, nu har ni fått höra om de hästar/ponnyer jag kommer att blogga mest om här.
Jag kan inte fortsätta skriva i evigheter om mig för de blir tråkigt. Men ni ska få fem snabba saker om mig och "mina" två hästar.
Fem snabba

- Jag ÄLSKAR mjukis byxor, kan typ inte leva utan mina <3
- Felix älskar att hoppa, men stannar på högre höjder o man måste "lyfta" över honom
- Pga detta är jag lite hopprädd
- Lejas ägare har två till hästar, ett tävlings sto och en unghäst
- Jag vill inte ha en egen häst, om hästen inte är Felix <3
Jag har gjort en heder/design, men ska försöka sätta upp den i veckan, så den kommer!
/Rebecka

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0